Ervaringen

F. van Es
Zeer tevreden met de mooie resultaten van de behandeling met botox rondom de ogen en tussen de wenkbrauwen: de fronsrimpels zijn niet meer te zien en de behandeling viel ontzettend mee. Ook de behandeling met Juvederm om de plooien naast de neus op te vullen vind ik een groot succes. Het resultaat was onmiddellijk zichtbaar en ook deze behandeling was niet naar. Prettig dat er wordt gewerkt met verdovende crème. Inmiddels ben ik een terugkerende bezoeker bij dr. Schepers en Dr. Jansma bij Skins in Groningen. De heren stellen je op je gemak en geven duidelijke voorlichting. Ik kan iedereen aanraden hier een afspraak te maken.


Anne
Van een paar collegaatjes goede verhalen en mooie resultaten gezien van behandelingen bij gezichtsverjonging Groningen. Nu zelf de stap gezet en met een prachtig resultaat: de rimpel tussen mijn wenkbrauwen is nauwelijks nog te zien! Heel prettig geholpen door dr. Schepers. Ik kan het iedereen die nog twijfelt aanbevelen: had ik het maar eerder gedaan!Uw naam:
Uw ervaring: